Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tenyésztők képes leírás - Papagáj.tlap.hu
részletek »

Tenyésztők - Papagáj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: papagaj.tlap.hu » Tenyésztők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bonapartemadár - kézzel nevelt papagáj fiókák

Bonapartemadár - kézzel nevelt papagáj fiókák

Családi környezetben nevelt, szelíd papagájfiókák, kiváló hang- és beszédutánzó képességgel. Fiókáink családi környezetben, kézzel nevelt, teljesen szelíd madarak. Az összes papagáj zárt gyűrűvel, vagy mikrochippel, tenyésztői bizonylattal, valamint állatorvosi igazolással rendelkezik.

Bús József papagájtenyésztő

Bús József papagájtenyésztő

Bemutatkozó: Bús Józsefnek hívnak. Több mint 20 éve foglalkozom papagájok tartásával és tenyésztésével. Eleinte csak hullámos papagájokat tartottam, majd a díszmadár kiállításoknak köszönve beleszerettem a többi papagájfajba is és elkezdtem bővíteni az állományomat. A röpdék folyamatos építésével és az újabb fajok vásárlásával sikerült kialakítanom egy ma már több mint 10 papagájfajból álló tenyészetet. Idővel a családom többi tagja is mellém állt, így ma már együtt gondozzuk ezeket a csodálatos madarakat. Számomra a papagájok jelentik a kikapcsolódást, ahol a napi munka után megnyugvást találok ezek a tollas majmok közt. Oldalam böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok!

Papagáj Tanyám

Papagáj Tanyám

Kovács Ferenc vagyok, 1972-ben születtem, jelenleg Villányban lakom, és családtagként a Blum Pincészetben mint borász dolgozom. A rohanó, stresszes világban mindenkinek kell, hogy legyen valamilyen megnyugtató hobbija, amível egy kicsit ki tud kapcsolódni. Engem ezek a színes, csodálatos tollazatú, bohóckodó, az embereknek örömet szerző papagájok ragadtak magukhoz 2003-ban nagyobbik fiam a szülinapjára kapott egy pár Rozella papagájt, aminek a gondozása rám maradt, amit egyébként nem bántam meg. Elejinte lakásban voltak, majd készítettem nekik egy nagyobb röpdét, ahová odút is tettünk fel, és az első szaporulatból 3 fiókát sikerült felnevelni, onnantól elindult a lavina Megvettem első pár 'nagy papagájnak' számító Nagy Sándor papagájokat, elkezdtem tenyésztőkhöz járni, és megpróbáltam elsajátítani a papagájtenyésztés rejtelmeit...

Ráczné Csóti Tímea és Rácz Sándor díszmadártenyésztők

Ráczné Csóti Tímea és Rácz Sándor díszmadártenyésztők

A Madárkert díszmadár és kisállat-gyűjtemény főoldala, rendszeresen frissülő képekkel, aktuális árlistával. Oldalainkon a Madárkert lakóinak bemutatása mellett sok hasznos információt talál a díszmadarak tartásáról, tenyésztéséről. A 'Cikkek' és a 'Madarakról' című aloldalakon böngészve főként az egyes madárfajtákkal kapcsolatos tapasztalatainkról olvashatnak, melyeket igyekeztünk tárgyilagosan, közérthetően összegezni. 'Szolgáltatásaink' a madárkert bemutatása mellett pihenést, kikapcsolódást biztosítanak vendégeinknek. E 'Főoldal' jobb oldali sávjában található 'BÖRZE'rovatban a gazdára váró állatkák felsorolása található. Kérdéseikkel, állattartással kapcsolatos problémáikkal az 'Elérhetőség' aloldalon lévő telefonszámon, illetve az email. címek valamelyikén fordulhatnak hozzánk és mi a legjobb képességeink szerint igyekszünk segíteni. Reméljük ismeretekkel, élményekkel gazdagodva távozik és mihamarabb, ismételten látogatóink közt üdvözölhetjük.

Tóth Péter papagájtenyésztő

Tóth Péter papagájtenyésztő

Tóth Péter papagájtenyésztő kézzel nevelt papagájai. Tenyésztett és kézzel nevelt papagájok. Arák, aratingák, amazonok, kakaduk és laposfarkúak. A tenyésztő bemutatkozásából: "Tóth Péternek hívnak. 1993 óta lett szenvedélyem a madarászat. Eleinte pintyekkel, hullámos papagájjal és Nimfa papagájjal kezdtem. Ezen szaporulatból tehettem szert Kecske papagájra, Rozella papagájra. Volt saját kézzel nevelt Barát papagájom. Véleményem szerint az egyik legkedvesebb papagáj faj. Jó természetű, könnyen tanítható akár beszédre akár különféle mozdulatokra. Akkori fizetésem (1997) pótlásával és egy madár cseréjével hozzájutottam első nagypapagájomhoz, egy pár Venezuela amazonhoz. Akkori madárházam egy szigetelt, szellőzőkkel ellátott 30m2-es fűthető helyiség volt. [...]"

Tuti menü