Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi portálok képes leírás - Papagáj.tlap.hu
részletek »

Külföldi portálok - Papagáj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: papagaj.tlap.hu » Külföldi portálok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Lexicon of Parrots

Lexicon of Parrots

Az oldalon tejleskörű információkat és leírásokat kaphatunk a papagájokról és az ismertebb papagájfajokról. Ezen felül cikkeket és érdekességeket is olvashatunk a témával kapcsolatban. Az oldal angol nyelvű.

Parrots Magazine

Parrots Magazine

Az első magazin a papagájtulajdonosoknak. Néhány téma az oldalról: madár-hírek, egészségügyi tanácsok, viselkedés és tenyésztés valamint madár-klub és madármentő csoportok listái. Az oldal angol nyelvű.

Parrots Senegals Amazons

Parrots Senegals Amazons

A Parrots Senegals Amazons a papagájtartók nemzetközi oldala. Az oldalon rengeteg hasznos és érdekes információ között böngészhetünk a papagájokról, azok tartásáról, etetéséről és gondozásáról. Az oldal angol nyelvű.

Pet parrots

Pet parrots

Papagájvilág: az embereket mindig is lenyűgözték a madarak. Már az őskorban is olyan szabadok szerettek volna lenni mint a madarak, átlépve a fizika és gravitáció törvényeit. Talán ez is közre játszik abban, hogy ennyire szeretjük a madarakat, és olyan szívesen tartjuk őket otthonunkban. Az oldal angol nyelvű.

World Parrot Trust

World Parrot Trust

A papagájok sok ember házi kedvencei, mindenki szereti őket. A honlapon információkat kaphatunk a papagájfajokról, a papagájok természetvédelméről, de papagájgalériát és fórumot is találunk rajta. Az oldal angol nyelvű.

Tuti menü