Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes képgyűjtemények képes leírás - Papagáj.tlap.hu
részletek »

Ingyenes képgyűjtemények - Papagáj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: papagaj.tlap.hu » Ingyenes képgyűjtemények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hullámos papagáj képek

Hullámos papagáj képek

A fajt feltehetőleg Thomas WatlingAusztráliába deportált fegyenc fedezte fel 1792-ben. Hivatalosan George Shaw írta le 1805-ben és 1831-ben került az első kitömött példány Európába. A faj első élő képviselőit John Gould természettudós 1840-ben hozta Európába, melyek a még ugyanabban az évben megrendezett madárkiállításon Antwerpenben nagy sikert arattak. A madarak iránt nagyon nagy lett a kereslet Európában, Ausztráliából hajórakományszámra érkeztek a madarak. Mivel félő volt, hogy tömeges befogásuk miatt nagyon megritkulnak hazájukban, Ausztrália 1884-ben megtiltotta a madarak kivitelét az országból. Ennek köszönhetően a faj még ma is igen gyakori madár Ausztráliában...

Papagáj (Indafotó)

Papagáj (Indafotó)

Papagáj címke az indafotó képtárban: fényképek több papagájfajról. A kis képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek, a letöltéshez jobb egérgombot kell nyomni a kép felett, és ki kell választani a kép mentése más néven menüpontot.

Papagáj háttérképek

Papagáj háttérképek

Látványos háttérképek a papagájokról. A háttérképek letöltése mellet lehetőségünk van képeslapként is elküldeni őket, melyhez a mi nevünk és email címünk, a címzett nevét és email címét, továbbá személyes üzenetünk kell megadni.

Papagáj háttérképek

Papagáj háttérképek

97 letölthető, nagyfelbontású fotó a témában. Hogyan változtathatod meg az asztalom háttérképét? A neked tetsző kép mellett válaszd ki a kívánt felbontást, ezután kattints a letöltés gombra. Ekkor megjelenik egy új ablak a kiválasztott felbontású képpel, ezen a jobb kattintásra megjelenő menüből válaszd a 'Beállítás háttérképként...' menüpontot.

Tuti menü