Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A papagáj ismertetése képes leírás - Papagáj.tlap.hu
részletek »

A papagáj ismertetése - Papagáj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: papagaj.tlap.hu » A papagáj ismertetése
Keresés
Találatok száma - 5 db
130 papagájfaj egy oldalon, magyarul!

130 papagájfaj egy oldalon, magyarul!

Ez egy viszonylag friss oldal, olyan szerkesztővel, aki csak a madarakra figyel, sok - sok helyről szedi az információkat, de csak egy cél lebeg a szeme előtt: Mindenki tudjon meg mindent a tartani kívánt papagájról. Kb. ennyi. Tehát szerkesztjük az oldalt, van már vagy 130 fajról leírásunk, tenyésztési, tartási ismeretek, stb... Nézd meg!

Papagáj fajok

Papagáj fajok

Ezt a honlapot a papagáj barátoknak ajánlom. Sok papagáj faj megtalálható a honlapon. A honlapon fajleírásokon felül fórumozhattok, képtárt böngészhettek, papagájbetegségekről és a beszédre-tanítás fortélyairól is olvashattok.

Papagáj meghatározás

Papagáj meghatározás

Online lexikon a papagájokról és az ismertebb papagájfajokról (pl. kékhomlokú amazonpapagáj, katalin papagáj, jákó papagáj sándor papagáj és hullámos papagáj). Papagáj szavunk Közép-Afrikából származik - Sierra Leonéban él egy néptörzs, a timneh, amelyrol a jákópapagáj egyik alfaja a Psittacus erythacus timneh nevet kapta...

Papagájfélék

Papagájfélék

A papagájfélék (Psittacidae) a madarak osztályának papagájalakúak (Psittaciformes) rendjébe tartozó egyik család. A család mérete nem minden rendszertani felfogás szerint azonos, egyesek ide sorolják a lórikat és a kakadukat is önálló alcsaládonként, mások ezeket különálló családnak tekintik. 10 alcsalád, 83 nem és 366 faj tartozik a családba.

Papagájok tipusai és gondozása

Papagájok tipusai és gondozása

Díszmadár az otthonodban: - Tollas barátaink - fontos tanácsok madártartóknak - Királypapagáj - Nimfapapagáj - Arapapagáj - Énekes papagáj - Kakaduk - Kongó papagáj - Nemes papagáj - Sándor-papagáj - Szenegáli papagáj - Sziklapapagáj - Jákó papagáj - Feketesapkás papagáj - Énekes papagáj - Amazonok.

Tuti menü